top of page

Creem amb les tillàndsies

Actualizado: 4 feb 2021

Fa uns dies vam compartir tot un dia creatiu amb les plantes que les iaies penjaven als parrals i que tots coneixem com a clavells d'aire.


Estes plantes tant peculiars són les tillàndsies, unes plantes epífites que viuen damunt d'un altre vegetal però sense parasitar-lo, només l'utilitzen de suport. Tenen arrels, però no les fan servir per alimentar-se sinó per agafar-se a altres arbres o a pedres. Les tillàndsies obtenen de l'aire tot allò que necessiten i això fa que puguin viure amb molt poc manteniment. Són tan especials que només floreixen una vegada a la vida i tan extravagants que segons com les cuidem poden adquirir infinitat de formes i mides, des d'aquella bola escarransida a plantes del tot espectaculars.


Si ajuntem estes plantes amb diferents tipus de materials podem aconseguir composicions decoratives, fàcils de mantenir i originals. En materials rústics com les pedres, les fustes de deriva, cordills, vidre o petxines surten combinacions d'una bellesa especial. Això és el que vam descobrir al taller, veure en un altres ulls estes plantes i també qualsevol dels elements que es poden utilitzar. Va ser un dia molt especial en un lloc idíl·lic que mos va fer xalar, relaxar i aprendre, tot a l’hora.



96 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page